borduursel<< terug

ONDA

praktijk voor psychosociale therapie

Annelies Schiere-Brinkman
Na Onderwijs, Verpleging (AB) en Maatschappelijk Werk volgde ik aanvullende opleidingen, zoals Verlieskunde, Master NLP, Kempler, KIES (Kinderen In Echtscheidings Situaties), het basisjaar Genezend Tekenen voor kinderen, Stiefplancoach (samengesteldgezins coach) en EFT (Emotionally Focussed Therapy).
Ik werkte en woonde met mijn gezin dertien jaar in verschillende landen in Noord-, Midden- en Zuid Amerika (basisgezondheidszorg).
Als systeemtherapeut en familiemediator werk ik samen met Psychologen, Intern Begeleiders van scholen, Bureau Jeugdzorg, Schoolmaatschappelijk werk, Advocaten-scheidingsbemiddelaars, etc.

foto annelies

 

Ik kan u begeleiden bij:

 

Mijn werkwijze:

De verschillende werkvormen worden steeds afgestemd op de specifieke situatie van de cliënt.

 

Locatie
Kantorencomplex
van Haersmasingel 2a, 9201KP Drachten
0512 542 529 - nieuw 0512 538 830
annelies.onda@gmail.com
www.aqn.nl/onda

 

Tarieven (sessies van 45 minuten)
Individueel gesprek kind € 60,- (BTW vrij)
Individueel gesprek volw. € 70,- (BTW vrij)
Relatie- en gezinsgesprek € 70,- pp (plus 21% BTW)

 

Lidmaatschappen

 

Registraties

Klachtenregeling Wkkgz (Wet Kwaliteit Klachten Gezondheidszorg)
Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het NVPA (www.nvpa.org) onder het kopje ‘Voor cliënten’. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).